Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere MINIDESIGN.DK’s brug af de oplysninger som du stiller til rådighed, når du bruger MINIDESIGN.DK’s hjemmeside. MINIDESIGN.DK er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for MINIDESIGN.DK’s måde at behandle data på.   

Samtykke 

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores e-mail alert-service og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler

Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren. 
MINIDESIGN.DK kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at vi kan sende de ønskede e-mails alerts til abonnenterne. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig. 

Vi beder dig også om at angive, hvorvidt vi må kontakte dig med information om MINIDESIGN.DK samt produkter og services, som kan være af interesse for dig. Du kan sige nej til dette ved at krydse den relevante boks af. 

Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, så som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rådighed på vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med, og hvilke muligheder de har

Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud over vores egne datterselskaber, moderselskab eller andre tilknyttede partnere medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det. Vi frigiver muligvis dine personlige oplysninger til vores autoriserede direkte markedsføringsbureau, medmindre du meddeler os, at du ikke ønsker, at dette sker. 

Denne proces kan medføre, at der sendes personlige oplysninger udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og, hvis nødvendigt, over internationale grænser. 

Databeskyttelseslovgivningen i disse lande er muligvis ikke så omfattende som i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Vi har imidlertid taget passende skridt til at sikre samme beskyttelsesniveau i forbindelse med databehandling i disse lande, som er gældende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Vi forbeholder os ret til at kontakte dig via e-mail, telefon eller fax i forbindelse med administrationen af din konto. 

MINIDESIGN.DK vil, på din anmodning, fjerne ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra vores database. Dette kan imidlertid medføre, at dit abonnement på e-mail alerts ophæves, idet vi er nødt til at have en vis mængde oplysninger for at kunne oprette og administrere din konto. 

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere. 

Hvis du ikke tidligere har modsat dig at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at skrive eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af MINIDESIGN.DK. Du kan kontakte os på MINIDESIGN.DK. Klik her

Cookies

En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. 

Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.   

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at MINIDESIGN.DK ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at MINIDESIGN.DK derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender MINIDESIGN.DK ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer 

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.