Møbelrens har aldrig været nemmere…

- undgå at skulle slæbe rundt på dine møbler, og lad os pleje dine møbler der hvor de står!

Møbelrens hos MiniDesign er for dig der gerne vil passe godt på dine møbler, men finder det  uoverskueligt at skulle flytte dem eller stå for arbejdet selv.

Vi renser og plejer alle typer af møbler. Fra antikke arvestykker til moderne designmøbler. Og vi ved hvordan vi får dem til at fremstå perfekte.

Vi benytter altid miljøvenlige produkter der er beregnet specifikt på det pågældende materiale. Så du kan være sikker på, at dine møbler ikke tager skade.

Derfor benytter vores kunder os

De fleste af vores kunder er i tvivl om, hvad den bedste pleje er deres møbler. For læder skal naturligvis behandles anderledes end sarte stoffer som silke m.m.

Hvert møbel er unikt, og bør plejes, renses og behandles sådan.

Ved at få udført en professionel møbelrens, slipper du ikke blot for arbejdet, men også for risikoen ved at fejlbehandle, og i sidste end ødelægge dit møbel.

Vi påtager os ansvaret for korrekt behandling, og skulle der være nogen risiko forbundet med behandlingen, varsles du inden arbejdets påbegyndelse.

Så let er det

Benyt formularen til højre, og fortæl os hvilke møbel du gerne vil have plejet og rengjort.

Herfra kontakter vi dig, og aftaler en pris.

Derfra finder vi i fællesskab, den tid der passer dig bedst. Og så møder vi op direkte på din adresse; klar til at bruge knofedtet…

Hvad koster det?

Det er svært at sige på forhånd, da det kræver at vi har en idé om hvilken type møbel der er tale om, og i hvilken stand det er.

Det er derfor vigtigt, at du udfylder formularen så fyldestgørende som muligt.

Bestil møbelrens

  • Slip fil her eller
    Max. file size: 1 GB.