Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser

 

 

Virksomhedens juridiske navn: Minidesign.dk

Virksomhedens kaldenavn: Minidesign.dk
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ejet af: Kennet Jakobsen
CVR-nummer: 39074176
Etableringsår: 2017
Herningvej 44
6920 Videbæk
Telefonnummer: 50235369
Bank: Jutlander bank
Reg.nr.: 8140
Kontonr.:2075006384
Officiel e-mail adresse kj@minidesign.dk
Officiel web-adresse www.minidesign.dk

 

I forbindelse med bestilling kan du vælge om du vil oprette en konto. Såfremt betingelser godkendes ifm. et køb og samtidig oprettelse af en konto, accepteres vores privat politik.
Når du har oprettet en konto kan du til enhver tid logge ind og se/rette/slette data. Du har via din konto fuld kontrol iht. GDPR-reglerne.

 

Bestilling:

 

Du kan bestille varer fra Minidesign.dk på følgende måder:
– via hjemmesiden
– via e-mail
Alle priser på websitet angives inklusive moms på nye varer, brugtmoms på brugte varer samt alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:
– Dansk
Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde:
– via den brugerkonto du har oprettet hos Minidesign

 

Produktprissætning:

 

Vi gør opmærksom på at alle priser er nettopriser og prissætningen kan ikke forhandles, hvilket betyder at vi kun sælger til de udbudte priser. Yderligere forbeholder vi os retten til at hæve priserne skulle der opnås et højere bud, end den udbudte pris, dette kan ligestilles med den samme fremgangsmåde som ejendomshandlere anvender, hvis flere ønsker at købe samme produkt.
Har du købt og betalt en vare til en udbudt pris, er denne handel bindende fra Minidesigns side.

 

Betaling:

 

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler
– Bankoverførsel eller kontant/bankcheck eller Mobilepay eller Dankort via sikker side
Vi forbeholder os retten til at skifte betalingsmetode til kontant betaling.
Ved betaling i udenlansk valuta omregnes der altid til gældende dagskurs

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra minidesign.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Levering:

 

Alle forsendelser fra Minidesign foregår pt. Afhentning på lager, Levering med vores chauffør eller med GLS medmindre andet aftales på forhånd.
Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bestillingsbekræftelse som ”bevis” på at din ordre er registreret af vores ordresystem. Vi vil straks, når vi har behandlet din bestilling, sende dig en meddelelse om hvorvidt vi kan imødekomme din bestilling.

 

På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om at din ordre er blevet afsendt. Husk, at du kan altid se status på din ordre via den brugerkonto du har oprettet hos Minidesign. Pakken/brevet vil så dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-5 hverdage – eller blive afleveret på nærmeste posthus hvis ingen er hjemme. Når din bestilling er afsendt med GLS vil du kunne følge den via track ‘n trace. track ‘n trace tilbydes dog kun, når vægten på bestillingen overstiger 2 kg.
Der tages forbehold for mellemsalg og udsolgte varer: Stort set alle varer hos Minidesign er brugte varer og forefindes derfor i 1 stk. Hvis du laver en aftale med Minidesign om en besigtigelse er dette ikke en bekræftelse på køb; hvis du skal være sikker på at der ikke sker mellemsalg skal du reservere produktet og have en bekræftelse herpå.
Ønsker du at reservere et produkt kan det ske i 5 dage, herefter ophæves reservationen automatisk, med mindre du har anden skriftlig aftale.

 

FORTRYDELSESRET

 Vi Har udvidet vores Fortrydelsesret frem til den 14/01/2021 i forbindelse med juleindkøb. 

NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES, KAN DET DETTE KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBAR AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN. HVIS DU HAR KØBT VARER VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGET VAREN NÅR DEN LEVERES. DU KAN OGSÅ FYSISK FREMMØDE PÅ VORES ADRESSE, OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET. DOG SKAL VI BEDE DIG OM AT KONTAKTE OS FØRST – ENTEN VIA TELEFON ELLER EMAIL ADRESSE. DER YDES IKKE FORTRYDELSESRET PÅ PRODUKTER DER BESIGTIGES OG BESTILLES FØR BETALING DA DENNE FORM FOR HANDEL IKKE ER OMFATTET AF FJERNSALGSLOVEN. DET BETYDER AT NÅR DU KØBER PRODUKTER I FORBINDELSE MED BESØG I VORT SHOWROOM, SÅ ER DER IKKE FORTRYDELSESRET. DET SAMME GØR SIG GÆLDENDE VED BESTILLING PÅ WEBSHOP, HVOR VI LEVERER PRODUKTET TIL DIN ADRESSE OG DU ACCEPTERER VAREN FØR BETALING. HAR DU I DEN FORBINDELSE REKLAMATION KAN DU NATURLIGVIS FORTRYDE KØBET OG VI TAGER VAREN MED RETUR.
NÅR DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR VI HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL VI KONTAKTE DIG FOR AT FÅ OPLYST, HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.

 

REKLAMATION

 

DER GIVES EFTER KØBELOVEN EN REKLAMATIONSRET I 24 MÅNEDER PÅ ALLE VARER. REKLAMATIONSRETTEN BETYDER, AT DU SOM KUNDE KAN KLAGE OVER FEJL OG MANGLER VED PRODUKTET SOM ER OPSTÅET 24 MÅNEDER EFTER KØBET. DET ER DOG EN FORUDSÆTNING AT DISSE MANGLER IKKE ER OPSTÅET SOM FØLGE AF DIN FEJLAGTIGE BRUG AF PRODUKTET ELLER ANDEN SKADEFORVOLDENDE ADFÆRD, DER HAR MEDFØRT MANGLEN. HVIS VAREN ER BEHÆFTET MED EN MANGEL ER KUNDEN BERETTIGET TIL AT KRÆVE OMLEVERING. DET VIL SIGE, AT MAN KAN KRÆVE EN NY VARE FREMSENDT SOM ERSTATNING FOR DEN, DER REKLAMERES OVER. DETTE FORUDSÆTTER AT REKLAMATIONEN ER BERETTIGET, SAMT AT OMLEVERINGEN IKKE MEDFØRER URIMELIGE OMKOSTNINGER FOR Minidesign.dk DU SKAL REKLAMERE INDEN RIMELIG TID EFTER DU HAR KONSTATERET MANGLEN. REKLAMERER DU INDEN 2 MÅNEDER ANSES REKLAMATIONEN ALTID FOR VÆRENDE RETTIDIG. VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER, SOM DU MÅTTE HAVE I FORBINDELSE MED RETURNERING AF VAREN, NÅR REKLAMATIONEN ER BERETTIGET. NÅR DU ØNSKER AT REKLAMERE OVER ET PRODUKT SKAL DET INDSENDES TIL OS PÅ VORES ADRESSE.
SÅFREMT DU SENDER ET PRODUKT TIL OS, SOM VISER SIG IKKE AT VÆRE BEHÆFTET MED EN MANGEL, MEN ALENE IKKE FUNGERER PÅ GRUND AF EN BRUGERFEJL ER VI NØDSAGET TIL AT TAGE ET ADMINISTRATIONSGEBYR PÅ KR. 200,- TIL DÆKNING AF UDGIFTER I FORBINDELSE MED TESTS. HERTIL KOMMER UDGIFTER TIL FORSENDELSE.

 

Alle er velkommen i Minidesigns showroom.
Minidesign er en internet drevet virksomhed og har derfor ingen faste åbningstider, så er du interesseret i at besøge os sker det på en skriftlig forudgående aftale, som kan rettes til kj@minidesign.dk herefter du modtager en skriftlig bekræftigelse.
Vi gør opmærksom på at det udbud af varer der befinder sig på www.Minidesign.dk kan variere med de varer der befinder sig i vort showroom, det er derfor vigtigt at du oplyser hvilke Varer du ønsker at besigtige, så vi kan være sikker på disse ankommer eller befinder sig i Vort showroom på den dag du ønsker at besøge os. Af hensyn til at kunne yde dig den bedste personlige service og rådgivning vil det ligeledes være en fordel at aftale både dato og tidspunkt for et besøg.
Da der er brugte varer vi sælger og disse kun forefindende i et eksemplar, tager vi altid forbehold for udsolgte varer, med mindre der foreligger en anden skriftlig aftale. Der tages yderligere forbehold for tryk/tastefejl.
Al handel i vort showroom sker på De handelsbetingelser som forefindes på www.Minidesign.dk

 

E-markedsføring

 

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til info@minidesign.dk. 

 

Vi tager forbehold for IT fejl der kan medføre pris fejl, valuta fejl kurser eller alle andre økonomiske opståede fejl