Produkt kategorier

Puffer

Puffer og skamler til stuen, gangen eller soveværelset

Velkommen til vores kategori med puffer!

Puffer er en alsidig og stilfuld måde at bringe ekstra siddepladser og komfort til dit hjem. En puf er et praktisk og multifunktionelt møbel, som du kan bruge både som et lille bord eller hvis du står og mangler en ekstra siddeplads.

Puf i læder, stof eller denim

Hos Minidesign finder du rustikke og lækre læder og denim puffer i minimalistisk design. Vi har et bredt udvalg af puffer til enhver smag og stil, fra puffer i læder og stof, og med et stort udvalg af forskellige størrelser og farver.

En puf er det perfekte supplement til din sofa eller loungestol, og de kan bruges til at slappe af eller som siddepladser til ekstra gæster. For dem, der ønsker en mere polstret løsning, har vi puffer med stofbetræk. Disse puffer er bløde og komfortable, og vil give dig mulighed for at slappe af i stil.

Er man ikke til en puf, er vores skamle er også et godt valg, da de er mindre i størrelse, men stadig giver ekstra siddepladser.

Hvor benytter man en puf eller skammel?

Puffer og skamler kan benyttes i mange forskellige rum i dit hjem, såsom stuen, soveværelset, børneværelset. De er også en stilfuld og praktisk måde at bringe ekstra siddepladser til dine gæster i entreen eller i et gæsteværelse.

Vi håber, at du vil finde det, du søger, og at vores produkter vil give dig mulighed for at slappe af og nyde komforten i dit hjem